Djupdykning! med Mattias Sellin

Undervattensfotografen Mattias Sellin har gjort ett test på Nikon D300s, i just undervattensmiljöer. Nyfiken? Läs mer genom att leta upp D300s på vår hemsida eller klicka på länken nedan:

Nikon D300s & Mattias Sellin

D300s var kanske inte den uppdatering många önskat sig när den lanserades. Men den har vuxit som kamera och prestanda är i toppklass. Byggkvalité är något Nikon verkligen kan, och D300s har det där lilla extra man vill ha. Huset är robust, tåligt och ergonomiskt välbyggt. Den saknar den höga upplösning som bla Canon EOS 7D har och filmfunktionen som på 7D nu är på väldigt hög nivå. Men det dynamiska omfånget och hög-ISO prestanda är på sin plats. Rejält. Om du dessutom är en Nikon-fantast så kommer nog de mesta önskningar uppfyllas.

Men har du en stund över, så klicka dig vidare för att läsa Mattias test av Nikon D300s.

/Tobias