Den ska jag ha!

Jag satt på förmiddagen och läste på nätet om att Xperia X10 blivit en succé och att det är på tiden att en SonyEricsson telefon säljer riktigt bra! Den lockar inte mig som användare av mycket funktioner då min telefon används till så lite(ringa och skicka sms/mms), men jag gillar ändå prylar och prioriterar form och storlek. Så idag hände det, jag blev attraherad av en SonyEricsson! Xperia X10 mini!

Det roliga var att alla kollegor som hittills sett den har direkt uttalat något liknande JAG VILL HA!. Storleken och formatet var lockande, och funktionerna som TimeScape och enkelheten med den nya kommunikationsvägarna Twitter och Facebook gör den till något man vill ha i fickan.

Utan att ha testat den. Utan att egentligen veta så mycket så har jag redan tagit ett beslut. Den ska jag ha!

/Tobias