15 år på nätet

15 år går fort. Året var 1995 när jag byggde första hemsidan och då kunde jag inte ens drömma om den utveckling vi har haft. Den första hemsidan var tänkt att vara en databas för våra befintliga kunder att läsa tester och se priser. Det var svårt, för på den tiden fanns inga redigeringsprogram utan jag fick kolla i koden hur andra hade gjort och lära den vägen eftersom det knappt fanns några utbildningar för att skapa hemsidor då och som egen företagare har man ändå inte tid att gå en utbildning.

När företaget började lyfta och jag behövde börja anställa personal så bestämde jag två saker:
1. Klockan fem går vi hem. Och vi jobbar inte lördagar. Detta för att få tid med familjen, som är så mycket viktigare än allting annat.
2. Ett motto för företaget att följa: Framgång genom ärlighet och redbarhet.

Sedan dess har vi följt dessa punkter. Huruvida vi lyckats med punkt två är upp till dig som kund att avgöra.

Bilden till höger är min moped. Till stor del början av mitt liv. En början av frihet för att kunna ta sig till ställen jag aldrig tidigare sett. Detta fortsattes med att utforska närområdet med en 125a när jag blev 16 år. Oftast fick kameran komma med. Än idag tycker jag om att ta med kameran på hojen och utforska. Mest spännande är att bara köra in på en skogsväg och se vart den går. Det brukar alltid finnas motiv efter vägen.

Så idag 27/5 firar vi 15 år på nätet och 55 år som företag. Vi kommer att ha demoteam på gården som visar kameror från klockan 12.00, det blir barnfotografering, glass, korv, moppetävling och visning av kul prylar ur vårt hobbysortiment. Ja, det blir en hel del fiskegrejer från Rapala och Shimano.

Har du moppe? Ta med den för du kan vinna 1000kr i presentkort!

Välkomna!

/Thomas