TV4 besökte oss!

I början av veckan fick vi celebert besök, nämligen av TV4. Eller rättare sagt ett reportage-team som besökte oss med anledning av att vi som enda företag fått priset som bästa fotoprodukts-leverantör till våra kunder för sjätte året i rad, instiftat av Pricerunner.

Vi vill tacka alla våra trogna kunder som visar sitt nöje med vårt arbete, men också berättar vad som kunde göras ännu bättre framöver. Sedan vi startade bloggen har vi haft en mängd mail som strömmat in om vad vi kan förbättra eller i alla fall förändra. Det har tillkommit en hel del funktioner, vissa har tagits bort och mer och mer blir ännu enklare och klarare för att det ska gå snabbare och lättare att använda vår hemsida. Passa även på att gå med i vår Facebook-grupp! Skriv CyberPhoto i sökfältet i Facebook så får du upp vår officiella grupp.

Vill du se vad TV4 säger? Klicka här!