Tillbehör och reservdelar - en del av servicen!

Saknar du tillbehör till din kamerautrustning? Behöver du någon specialdel? Se gärna om du hittar delarna eller tillbehören på vår hemsida, men om du inte gör det så ring oss. Vi brukar kunna hitta de mest svårfunna tillbehören och delarna! Det var en gång i oktober som en kund behövde en kabel till en blixt, och vi fann efter mycket om och men att det fanns 3 olika kontakter, beroende på när blixten var tillverkad.

Efter en del kommunikation så kom vi fram till vilken det var, och kabeln fick vi fram på några dagar och vår kund kunde fortsätta använda sin blixt. Det som sedan kom fram var att det var en av de sista kablarna som fanns i lager i Tyskland och det görs inga nya…så saknar du något, låt oss hjälpa dig komplettera innan det är för sent…