TÄVLING!

Tävlingen är avslutad
Vinnare presenteras i bloggen och i vår Facebook-grupp på torsdag! Tack för alla bidrag, helt överväldigande många och bra!

Vi tycker att du ska vara med i vår blogg-tävling, där du kan vinna en Samsung ST550 om du övertygar oss med det bästa bidraget! Tävlingen startar nu direkt och sista dag för att skicka in bidrag är söndagen den 17:e.
Måndagen den 18:e presenteras vinnaren som utses av en jury av CyberPhotos personal.


Tävlingsregler!

* Bilden ska vara ett självporträtt.
* Fri manipulation, men den måste baseras på ett fotografi taget av dig själv med dig själv som motiv.
* Fritt att använda stativ, fjärrutlösare och andra tillbehör.

Våra kriterier: Fantasi, kreativitet och humor.

Skicka in ditt bidrag i JPEG-format till blogg@cyberphoto.se. Vinnande bidrag publiceras här i bloggen.

Bästa porträttbild enligt kriterierna ovan vinner alltså en Samsung ST550, en kamera med dubbla displayer just för att det ska vara enklare att ta självporträtt. Perfekt till oss som bloggar eller till bilder för facebook, myspace eller andra forum och nätverk! Det är en av våra populäraste kompaktkameror och det kan man förstå. Läs mer om kameran här. Kamerans värde är 2990kr och ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Beslut kan ej överklagas.

/Tobias