Sugen på att filma?

Jag tänkte berätta om 2 bra tillbehör för dig som är sugen på att filma med din kamera. Den första produkten är för dig som har en kompakt eller långzoom kamera med videoinspelning, och gillar action! Delkin Fat Gecko är ett riktigt bra sugkopps-fäste som med fördel kan användas på tex. bilen. I filmen nedan är denna fäst på bakluckan med kameran vänd bakåt. Det blåser lite mindre bakom bilen så risken för störande vindljud är mindre. Dessutom, om man fäster kameran lägre ned så ökar fartkänslan markant.

Detta fäste är enormt robust och håller utan problem i en kompaktkamera eller någon av modellerna med lite längre zoom. Väljer du en kamera med HD video-inspelning har du chansen att få riktigt bra kvalité! Den är stabil och skakar inte så lätt och vibrationer äts upp av sugkopparna.

Om du vill ha ett bra stativ till din systemkamera med video-inspelning så kan vi rekommendera Manfrotto 190XB + 700RC2 paketet, som innehåller ett bra stativ och ett bra videohuvud. Komplettera detta med ett Manfrotto 496RC2 huvud (kulled) så har du ett riktigt bra paket. Tål en hel del vikt dessutom så tex. en Canon 5D mkII eller en Nikon D300s funkar utan problem.

Glöm inte köpa ett rejält minneskort dessutom, en vi har på kampanj just nu är SanDisk CompactFlash 16GB eXtreme UDMA, 60MB/s (400x hastighet) Typ I för 990kr! Det är ett riktigt bra minne till riktigt bra pengar!