Bloggpost

2010-01-07

Nyhet! Videokameror från Canon

Ytterliggare en lansering har skett. Canon lanserar nya videokameror i olika prisklasser med spridda intentioner. HD Video har helt slagit igenom nu men vissa av kamerorna har häftiga nya funktioner. En sammanfattning följer:

HF S-serien stärks med S20 och S21. 8 MP Full HD sensor, dubbla kortplatser och en 8,8cm touch-skärm och på S21 även färg-EVF! Säljstart April 2010.

HF M-serien är en ny serie kameror för dig som vill ha en smidigare och lättanvänd kamera men ändå HD kvalité! Massor av redigeringsmöjligheter och bla HD -> SD direkt i kameran. Dock full manuell kontroll och mikrofoningång för dig som vill ha kontroll. Säljstart Mars 2010.

HF R-serien är lite elegantare men även här full HD inspelning och en del redigeringsmöjligheter direkt i kameran. Hela 20x optisk zoom och en avancerad autofokus med bland annat ansiktsigenkänning. Säljstart Mars 2010.

FS300-serien tar över där FS200 är idag. 41x optisk zoom, ny bildstabilisering och upp till 3,5 timmars inspelningstid med medföljande batteriet bådar gott! Säljstart Mars 2010.

Mer info och självklart tester på alla nyheter och produkter kommer under vårkanten. Mycket av produkterna har inte säljstart eller finns tillgängliga förrän om några månader dock. Produkterna läggs upp allt eftersom och info kommer givetvis direkt. Däremot är få av priserna satta av leverantörerna ännu så vi har svårt att erbjuda ett pris direkt. Har du en fråga så ring oss. 090-200 70 00.

Vi hjälper dig mer än gärna!