Fredagsvinnare!

Skulle inte du vilja att det såg ut så här när du öppnar ett paket med fototillbehör? Varje fredag har du chansen att vara den utvalde. Idag är det en person som beställt lite DÖRR och Nikon tillbehör, bland annat blixtprodukter. Har du gjort det nyligen? Då kan det vara ditt paket som är fyllt med godsaker!

På tal om DÖRR produkter så har de många prisvärda lösningar. DÖRR blixtpaket är väldigt prisvärda och tex. finns paket med sändare för att du ska kunna köra trådlöst i din hemmastudio. Till en mycket rimlig kostnad. Blir du sugen? Ring oss så ser vi till att du får rätt produkter.

Vill du hellre ha Elinchrom produkter så har det precis lanserats en ny serie: D-Lite it. Vad är då skillnaden mot den befintliga serien? Designen är annorlunda, bättre material ibland annat skalet, inbyggd skyport-mottagare, synktider till 1/250sek och inbyggd termostatfläkt. Mer info om dessa kommer snart.