Well, papp som kartong?

Kartonger - hur roligt är det?

För oss är det hur kul som helst! Dom innehåller det du som kund förväntar dig ska komma så fort som möjligt, efter din beställning! För att vi ska kunna hålla en så låg kostnad som möjligt för alla våra frakter så försöker vi optimera kartongerna till de mest frekventerade storlekarna.

Blir man för yvig i valet av kartong när man ska packa en order så drar det ofta iväg en massa onödigt packmaterial…sånt som rinner ut på din matta och flyger runt där hemma…och som ungarna kan sätta i halsen, för det ser ju ut som popcorn eller godis.

Så tänk på det nästa gång du får en leverans, att det ligger mycket arbete bakom. De som packar din order har sådan erfarenhet att de packar nästintill alltid ultimat, vilket bevisas av att vi har väldigt lågt antal trasiga produkter, men ändå effektiv storlek på förpackningarna.

En kartong är i sig väldigt trist. Ofta kastar man bara bort kartongen när man fått sin leverans, men tänk på att den går att vika ihop och spara, när du själv behöver skicka något, då kvalitén på våra kartonger är mycket hög.

Kartongerna vi fraktar i är av högsta kvalité, de tål en hel del vatten, de är extremt stabila och klarar framför allt den behandling som fraktbolagen utsätter dem för. Vi vet att de gör sitt bästa, men ibland faller och törnas paket, med full förståelse, men det har vi försökt att förutse och välja kvalité därefter. Varför har vi inte valt returwellpapp? De håller inte för den typen av produkter som vi skickar. Hade vi sålt produkter som inte är ömtåliga så hade vi givetvis valt det. Men nu säljer vi kameror och glasoptiker, vilket kanske är bland det mest känsliga produkterna som skickas med postpaket. Vissa av våra kartonger kostar så mycket som 100kr, bara kartongen, per styck!

Så nästa gång du får en order frås oss så vet du att även kartongen genomsyras av det kvalitetstänk som CyberPhoto står för vad gäller service och ärlighet.