Testverksamheten i full gång!

Nu under hösten kommer många nya produkter, och det ställer krav på alla att hinna testa och prova för att vi ska få ut testerna på hemsidan.

På sistone har Nikon D300s och D3000 blivit testade, likaså Canon Powershot SX20 och Canon Ixus 120 och Olympus nya mini-systemkamera, PEN. Klicka gärna vidare och läs testerna för att se vad vi tycker och det finns testbilder så du kan själv skapa dig en uppfattning.

Har du en idé om hur vi kan förbättra våra tester? Är det något du saknar? Hör av dig till oss så ska vi ta till oss av det du skriver.

Många frågar efter tips på vad man kan köpa till sin kamera. Behoven är vitt skilda men ett bra stativ är viktigare än många tror. Den populäraste just nu är Digipod 2841p vilket är förståeligt med tanke priset. Den har kulled, vattenpass och en rejäl kvalitékänsla om man ser till priset. Vill man ha det där lite redigare, lite robustare är DÖRR A3 stativ med kulled, tex HB-36, att föredra. Mycket rejäl och fortfarande till ett mer än överkomligt pris.
Men för oss som kanske köper dyrare prdoukter än man behöver(läs: prylnördar), men föredrar det bästa i klassen, så är Manfrottos stativ riktigt trevliga. 055 XB med 486 eller 488 kulledshuvud är något för dig som hellre kör VW än Skoda, eller hellre Audi än VW och värdesätter känslan i reglaget till klimatkontrollen bättre än det är lite gedignare. Jag tror du förstår.

Enkelt sagt. Skaffa dig ett stativ!