Svår att plocka, lätt att dricka

Vi har en hel del hyss för oss, tävlingar m.m. och en av dessa tävlingar genomförde vi tillsammans med Norrmejerier och deras produkt JOKK. Tävlingen var en nationell fototävling där JOKK:s slogan stod för temat, nämligen det som står som rubrik i detta inlägg.

Det kom in massor av bidrag, och det gjordes ett intensivt arbete i att välja ut bidraget som till sist vann. Det här med bildbedömning är subjektivt, men vinnarbilden är av väldigt hög klass!

Vill du se bidragen så gå in på tävlingssidan som du hittar här.

Vi håller just nu på att testa ett gäng kameror, som vanligt, och en av dem är Nikons projektorkamera S1000pj som vi fick med oss från Nikon igår. Test och separat blogg om den kommer under veckan!

Den kamera däremot som imponerade mest är nya Nikon S640 som bevisligen är supersnabb. Nikon hävdar att den i mångt och mycket matchar en systemkamera, Nikon D40X i prestanda, vad gäller snabbhet, och det spontana första intrycket är att den är läskigt snabb och korrekt i fokusen och avtryckartiderna. Vi har nog alla skäl till att återkomma till den under veckan!