Sista chansen!

Det känns som att sista chansen att få lite sommarvärme är nu! Det är skönt att under lunchen få gå ut och sätta sig i solen och njuta av de varma strålarna. På bilden är Torbjörn, ansvarig på order, slumrandes på lunchen.

Hösten är, som vi påpekat i bloggen tidigare, kanske den mest kreativa årstiden för oss fotografer och fotonördar. Bara höstens färger inspirerar till bilder som man inte kan ta under resten av året. Ofta är fisket bra för de som tycker om det, och jaktbilder brukar komma fram under hösten, då många är ute i skogarna och jagar och fiskar. Glöm inte ta med kameran ut i naturen, du vet aldrig vad du träffar på!

Ett tips på en bra produkt är Adventure Icebreaker, en ryggsäck som tål riktigt tuffa tag och som har vunnit många priser. Gillar du prylar? Är det viktigt att ha tuffa produkter? Då är National Geographics egna väskor något för dig. Då har du häftigaste väskan i gänget.

Obs! Missa inte Tamrons 17-50 F2.8 optik som nu finns med bildstabilisering. Finns till en början med Nikon fattning.