Mittwoch

Nu är vi mitt i veckan, och om några dagar mitt i September. Det betyder att vi dessutom snart når mitten på hösten. Vad allt går fort, och i synnerhet norröver i Sverige där det var ljust nästintill dygnet runt, för bara 7-8 veckor sen. Och om någon vecka så kommer det kännas som det är mörkt dygnet runt.

Vad är det som gör att många köper blixtar, belysning och annan studioutrustning just nu? Är det den kommande mörka årstiden som sätter fart på fotointresset, och då måste man kompensera med lite konstgjort ljus? Trots att kamerorna idag presterar fantastiskt rena bildfiler även på höga ISO, så är en ljusstark optik fortfarande mycket värt. Bakgrunder blir snyggare, dynamisk omfång och brusnivåer är så låga som det bara går om man kan köra på låga ISO och bara känslan i en rejäl F2.8-optik är en del av glädjen. I alla fall för oss prylnördar.

Vi har ett gäng snygga, lyxiga T-shirtar på lager, med broderad DX logo på ena ärmen, CyberPhoto på andra ärmen och Nikon logo på bröstet! För er som följer bloggen kan vi nu erbjuda att få köpa dessa för endast 50kr plus frakt. Hur går man tillväga? Klicka här!

Tänk på att välja Brev som leveranssätt, och att i Inforutan ange vilken storlek du önskar! Det finns XS, S, M och några stycken L.

Håll koll på hemsidan, det händer mycket nytt framöver!