Hösten är här!

Idag kände jag att - nu är hösten här - för första gången, ordentligt!

Det var rå och kall luft som mötte mig när jag gick ut mot bilen. Det är mycket avslut på hösten. MC-säsongen är snart slut. Bankörning, ljumma sommarnätter på bilträffar, sommarbad, sola på stranden och grilla är några av sommarens höjdpunkter som nu läggs bakom en.

Som vi tidigare påpekat är hösten perfekt för att förkovra sig för fofografering. Ta sista bilderna på mc-turen eller på bilen med sommardäcken monterade, så har du något att längta efter under vintern! Gillar du vintern bättre än sommaren? Ja, då har du tur att det har vänt, för då är din bästa årstid snart här! Ett roligt mål inför vinterns fotografering är att försöka få actionbilder, något som är lätt på vinterhalvåret. Vare sig du åker pulka, kör skoter eller spelar hockey så är det läckert när det sprutar snö och is på bilderna, samma känsla som man fotograferar action i vatten, men nu är vattnet i fast form - på land!

Många här på CyberPhoto kör hoj, och det är snart dags för sista turerna, men kom ihåg att vara försiktig, greppet är inte riktigt det samma när det är kallt i asfalten!