Fotografera din hobby

Fotografering i sig är en hobby, men många av oss har även någon annan hobby, som fiske, motorcyklar, bilar, dataspel, kolla på film eller parkour, en häftig sport, eller vad man nu kan kalla det, som syns mer och mer i filmer och fler utövare fastnar för detta utöver världen.

Även i Umeå så tränar ett gäng killar parkour på lekplatser och övergivna industriområden, mycket häftigt att se på! Killarna (verkar vara i majoritet) klättrar uppför väggar, hoppar nerför murar, klättrar och svingar sig i allt de ser. Vilken fantasi!

Men när man ska föreviga sin hobby, vad ska man ha för produkter då? Många vi har kontakt med ska fotografera dottern på en ridtävling, grabben på gymnastikträningen eller simhoppstävlingen eller föreviga sin frimärkssamling. Häromdagen hade jag en kund som vill fotografera sina alster från sin vävstol, och undrade vad man skulle ha för produkter till det. En annan skulle ta bilder till sin hemsida, på handgjorda smycken och där kom vi fram till att en ljusbox, med bra belysning och makro-objektiv var bästa lösningen.

När du vill föreviga din hobby eller ditt intresse, hör av dig så hjälper vi dig mer än gärna att hitta rätt.

På bilden försöker Ralph föreviga en av sina hobbyn, med rätt produkter förstås! Tänk om man hade en Porsche…