Filma med CyberPhoto!

Vi har som mål att vara till så mycket stöd som vi bara kan vid ditt inköp av fotoutrustning. Kameror kan många av utan och innan, och fotografering är en hobby många av oss delar med varandra. Däremot är det få av oss som filmar aktivt.

Men en som kan det mesta gällande rörlig bild är Roger. När du har kluriga frågor om video, HD video, nästa videokamerainköp eller proffs-produkter, så är Roger mannen att fråga. Roger tipsar om att vi även kan erbjuda Panasonics proffs-produkter. För mer frågor gällande detta, ta kontakt med oss!

Vad ska man då välja? En kompaktkamera med HD video-inspelning? En Videokamera med eller utan HD kvalité på inspelningen? Eller ska man satsa på en systemkamera som spelar in video?

Känner du igen frågeställningen? Ring oss så ska vi hjälpa dig klura ut bästa lösningen.

PS. Nya tester är klara och några till på väg. Ixus 120 från Canon och Sonys nya A380 är ett par av dem. .DS