Casual Friday

Lite USA och England inspirerat så har många företag Casual Friday, med lite ledigare klädsel på fredagar. I Sverige har det dock ofta varit tvärtom, att på fredagar har man rakat sig och klätt sig lite extra snyggt.

Fredagar är en perfekt dag för att hitta på något kul, då stämningen oftast är lite mer uppsluppen, och vi har tex. haft en T-shirt tävling som du kan läsa om längre ned i bloggen. Vi har alltid fredagsfika klockan 15 på fredagar, vilket är ett trevligt tillfälle för att umgås.

Vi har haft mycket att göra under veckan, som vanligt, och vi kom idag på att det börjar nalkas jul, en period då vi får arbeta extra hårt och extra mycket för att hinna med allt, så det gäller att planera i tid!

En som inte förstod Casual Friday konceptet är vår logistikchef, Patrik, som vände på hela grejen och kom till jobbet i…just det, Frack!

Trevlig helg!