Casio på frammarsch!

Ett märke som många av oss inte förknippat med footgrafering är Casio. Trots det har de producerat kamera efter kamera som sett bra ut, presterat bra och tillfört nya möjligheter till fotograferandet!

Den första digitala kompaktkameran jag köpte var en Casio, tror den hette Exilimex 40, med 4 megapixel och den slog all konkurrens när det gällde hastighet och skärmen. Men den blev omodern fort och den byttes till annat fabrikat. Sen kommer jag ihåg när Exilimex S10 lanserades, för den var så snygg! Tunn, tung, metall-känsla och bra testresultat på det.

Plötsligt såg man Casio Exilim Pro EX-F1 med 1000 bilder per sekund, eller ännu mer med ny programvara senare, och den tekniken i flera kompakta modeller allt eftersom. Bildkvalité är A och O, men samtidigt är det så roligt med denna funktion att kunna filma i hög hastighet, att det överglänser eventuella brister. Sök efter höghastighetsfilmer på Youtube eller Vimeo, finns massor av kreativa saker att göra. Jag får upp massor av idéer när jag leker med denna teknik!

Förutom detta så kommer vi att se en del nya produkter och nyheter från Casio i vårt sortiment, så häng med så får ni se vad vi kan bjuda er på under hösten!