All Natural

Vi började med e-handel redan 1995 och vårt användande av tangentbord ökade drastiskt. Vi började snart känna obehag i axlar och nacke. Ja, du känner till de problemen. Inom kort tog vår datakille hem ett MicroSoft Natural Keyboard. Det var uppdelat, liksom knäckt i mittten. Mycket skumt tyckte vi andra medan datakillen snabbt älskade det. Efter mycket tvekande så provade jag det själv. Jag höll på bli tokig när jag skulle skriva snabbt och missade tangenter hela tiden. Efter ett par dagars irritation så märkte jag att smärtan i axlar och nacke försvann. Sedan har jag aldrig haft problem med varken axlar eller nacke på 14 år.

Idag så är det svårt att skriva på ett vanligt tangentbord då de känns så trånga. I stort sett all vår personal använder nu Natural Keyboard.

Det är mitt tangentbord du ser på bilden. Jag har plockat bort caps-lock-knappen då det var lätt att komma åt den av misstag. Sedan har jag satt post-it-lappar på vissa funktionsknappar, det är snabbkommandon för macron i PhotoShop.

Thomas