Välmående

Då många av oss sitter många timmar om dagen är det extra viktigt att sköta kost, kropp och själ så man mår bra.

Vi har en hälsogrupp som skapar idéer och förutsättningar för välmående, både fysiskt och psykiskt. Undersökningar visar också att lättaste sättet att bli av med stress är, just det, träning och kosthållning.

Så här under hösten ringer det mer och mer och fram emot jul så är vår vardag väldigt hektisk. Då är det perfekt att man får tid för massage, träning och att äta rätt. På bilden visar Finbar vilket skick man kan vara i trots att man sitter på ett kontor flera timmar om dagen. Kan han, så kan du och jag!

Testet fortgår på Nikon D300s. Ska testa om brusnivåerna på låga ISO skiljer, vilket är högst intressant, båda har visat sig vara duktiga på höga ISO. Snart kommer första intrycket!