Umeå Gatbilsträff 2009

I lördags gick årets version av stapeln! Umeå gatbilsträff arrangerades, som vanligt, på CyberPhotos parkering. Uppslutningen blev fantastiskt bra, både bil och besökarmässigt.

Träffen skulle inledas kl 18, men det var oroväckande få bilar på plats, säkert 30-35 bilar mindre än i fjol, men det fortsatte rulla in bilar så att det slutade på 82st. 7st fler än förra året, och då stod många fina bilar på besöksparkeringen som lätt hade platsat på utställningen! Våga vara med nästa år! Vi efterlyser en svart snygg Charger, en silverfärgad Audi S4 m.fl. som hellre parkerade utanför utställningen…

Mycket folk och trevlig stämning samt nästintill perfekt väder gjorde det lyckat! Dessutom jätteroligt för oss, då vi fick vara med, visa 3 bilar: Thomas potenta Ford Mustang GT, Rolfs superfina BMW M5 och Tobias VW R32. En hel del bilder togs också under kvällen, se gärna fler bilder här:

CyberRiders - bilträff 2009