Paketpris

Ofta har vi något roligt erbjudande med blixt på köpet, eller en produkt för halva priset vid köp av en annan produkt eller liknande erbjudanden.

Just nu har vi bla. erbjudanden på D5000 och utvalda Canon kameror med ett färdigt paket från leverantörerna! D5000 paketet innehåller en snygg originalväska samt ett SanDisk Ultra II 2gb minneskort. Till utvalda Canon produkter får man ett Experience paket med väska, gorillapod-stativ, en fotokurs-bok samt en putsduk!

Oftast är det de bästa affärerna, att nappa på ett erbjudande som du känner passar dina behov! Nu är det helg igen och utlovat vackert väder runtom i Sverige, passa på att njuta av solen och ta många bra bilder som du kan njuta hela vintern utav!

PS. Följ bloggen kommande veckor, alla produktnyheter kommer hamna här direkt efter lansering! .DS