Mobiltelefon eller bärbar dator?

Då mobiltelefonerna börjar bli väldigt avancerade, så finns det många som står och väger mellan en mobiltelefon med bra webb-läsare och stor skärm gentemot en liten bärbar med relativt liten skärm.

Nokia N97 och HTC Hero är två av de nyare mobiltelefonerna som klarar välidgt mycket. HTC Hero finns det ett utföligt test på, och det som överraskade var för det första kvalitetsintrycket, som är mycket bra. Riktigt, riktigt bra!

Men förutom det så är skärmen väldigt skarp, kontrastrik och känslan i Touch-panelen är av toppklass. Iphone-dödare? Operativsystemet i form av Android är väldigt öppet och byggt för mycket applikationer. Och skulle du sakna Ifart, så finns det också.

Nokia N97 är ett riktigt flaggskepp. Skärmen är av superklass, menyerna, när man väl får lite känsla för de, är av högsta rang. Personligen skulle jag hellre välja en av dessa mobiler före en bärbar 10 tums dator med lågupplöst skärm om jag vill kunna surfa på tåget, tågstationen eller på hotellet. Dessutom ryms de i fickan!

Om ni har mer frågor, ring oss gärna, vi har ett gäng mobiltelefon-specialister som gärna berättar mer!