Fullt upp

Nu börjar de flesta komma tillbaka till jobbet efter en skön semester! Det märks då tempot dras upp och många kunder börjar komma hem och bli sugna på nya fotoprodukter efter sommarens fotograferande.

Kombinerat med nya produkter, och ett bra fotoväder framför oss, hösten, så blir man sugen på mycket nytt. Tamron har släppt en 60mm Macro med bländare F/2 för vettiga pengar, återstår att se hur den står sig, men det bådar gott.

Just Macro är fantastisk roligt och man fastnar lätt och blir lite insnöad på det, speciellt med bra produkter! Både Canons och Nikons egna Macro objektiv är alla av riktig toppklass, men även Tamron 90mm macro optik kan rekommenderas. Riktigt prisvärt, skarpt och bra brännvidd tycker många.
Med Nikon motsvarar den ca 135mm och Canon ca 144mm (avser mindre sensorformatet, såsom Canon EOS 450D eller Nikon D90 har).

Nästa steg blir ringblixt, sen ljuslåda, sen bakgrunder, sen bättre stativ, sen…

Nä, dags att fortsätta, vi hade ju fullt upp!