Alla är välkomna!

Vi som skriver bloggen välkomnar dig som läsare att skicka in din bästa bild och en historia runt bilden, eller ett tips på en produkt eller något annat som kan intressera andra fotografer och foto-intresserade!

Vi får in en hel del reaktioner från kunder, och feedback på vad vi gjort bra, och vad vi kunde gjort bättre. Vi tar verkligen till oss av allt. Det bästa som finns för oss är kunder som bryr sig. Så därför är din röst viktig! Maila gärna in en åsikt eller tips vad gäller sidan, service, support eller annat som vi kan förbättra ytterliggare.

Men nu är det snart helg, många sitter säkert o fikar när detta skrivs och väntar på att få gå hem från jobbet. Nu börjar en av de häftigaste tiderna att fotografera dessutom! Mycket färger, hårda stormar, hagelskurar och åska är några av ingredienserna i höstfotografering! Se till att vara redo.

Mina tips inför höstfotografering är kreativa filter såsompolarisationsfilter och ett redigt stativ! Dörr har ett par prisvärda stativ och Digipod 2841P som är min favorit.

Trevlig helg!