1, 2, 3 Action!

Actionfotografering har blivit på modet, mycket tack vare filmklipps-hemsidor, som tex. Youtube. Idag finns det relativt bra videoinspelningsutrustning till riktigt bra priser. Många mobiltelefoner kan man spela in klipp med, även om kvalitén är relativt låg, men med en kompaktkamera ur mellan eller det högre segmentet presterar fruktansvärt bra!

En produkt som är kanonbra för dig som vill filma action, tex. mountainbiking, motorcykelåkning, bilkörning, bankörning eller skateboarding är Contour HD.

Det medföljer ett fäste, och mot tillägg kan man köpa ett komplett kit med sugfäste m.m. Kvalitén är förvånansvärt bra och eftersom tex Youtube idag medger HD kvalité så kan man ha full nytta av inspelningskvalitén!

Det finns massor av filmer på nätet inspelade med denna produkt. Gå in på Youtube och sök på CONTOUR HD.

www.youtube.com