Mästarmöte!

Kriget mellan Canon och Nikon entusiasterna, och även tillverkarna, har pågått under decennier. Mer trofasta och märkestrogna kunder får man leta efter, och i synnerhet under den digitala foto-åldern har dessa varit regenter.

Men under senaste tiden har andra börjat blanda sig i leken. Sony är stora i vissa länder och visst finns det en hel del användare i Sverige också, och med Sony DSLR-A700 visade man att man kan bygga kameror! Även med Sony DSLR-A900 som till sitt pris har mycket specifikationer.

Pentax blandar sig i leken med nya Pentax K-7 som har en del nya funktioner och ett riktigt skönt grepp och bra kvalitetskänsla.

Olympus satsar hårt på sin nya PEN kamera, som är en systemkamera i miniatyr, snygg design och man får habegär!

Men när det kommer till de bästa, så är det Canon och Nikon som bråkar om den platsen. Vilken som är bäst? Hur långt är ett snöre…