Valet eller kvalet?

Många är de som vet bäst, på forum, hemsidor och alla som testar produkterna i olika media. Vem ska man lita på? Vem är ärlig? Vem är trovärdig?

Vi testar produkterna enligt en skala som kan ge tre olika betyg. Antingen bara en beskrivning och kommentarer som visar vad vi tycker och tänker. Bra Köp får en produkt som är ett bra köp. Den uppfyller kraven i sin genre och kan vara prisvärd på ett eller annat sätt, men det viktiga är att alltid läsa testet utförligt för att se varför den fått Bra Köp som stämpel. Man kan också ringa till personen som testat produkten och surra lite för att få lite mer kött på benen.

Toppklass får produkter som uppfyller högt ställda krav, men det kan fortfarande skilja en del mellan produkterna. Som Tommy (på bilden) som står i valet och kvalet mellan Canon 7D och Nikon D300s vilka båda fått toppklass, men ändå är rätt så olika. Fördelen med 720p i Nikon är att det tar lite utrymme och är därmed lättare att hantera, för dig som vill filma. Canon presterar upp till hela 1080p och mer megapixel. Sen om man ser skillnaden, det är inte säkert. Båda kamerorna är i vilket fall riktigt vassa och blir en bra produkt för Tommy, oavsett vad han faller för.

Vill du veta mer om Canon 7D? Ralph och Rolf har redan skaffat sig Canon 7D och Mats, som privat kör med 5D Mark 2, har gjort testet på 7D (som snart kommer ut!) och kan svara på det mesta och bästa om både Canon 7D och 5D Mark 2. Står du och tvekar? Ring gärna till oss och få en till uppfattning om vad som passar dig bäst.

För er bloggläsare, så har vi lite blixtar (demo) som vi säljer med full garanti:

1st Nikon SB-400
1st Nikon SB-600
1st Nikon SB-800

Priserna är 900kr, 1900kr och 2400kr för dessa respektive. Utan kartong men med väska och tillbehör och naturligtvis full garanti! Maila på blogg@cyberphoto.se vid intresse. Först till kvarn!