Våga vara rosa!

Idag har vi en rosa onsdag för att visa vårt stöd för Rosa Bandet. Det är något vi gör internt och passar på att göra till en kul grej samtidigt som vi gör någon nytta. Vi har rosa godis, extra mycket fika, och många har ställt upp och visat sin goda vilja genom att klä sig så rosa de kan.

På bilden har vi Stefan, vår ekonomichef, påpassligt klädd med rosa accessoarer, och i handen en rosa dryck, och Victoria, vår eminenta marknadsansvarige som anordnat och gjort i ordning allt med Rosa Bandet. Bra jobbat!

Vi har några produkter som går i Rosa Bandet anda, bland andra Fuji Z33 och Z30. När du köper kameran så går 100kr till Rosa Bandet och vi förser dig med ett Rosa Band som vi köper, för att du i din tur kan visa ditt stöd och att du gjort ett aktivt val. Vi vill passa på att tacka Fuji för detta och hoppas vi kan få flera leverantörer att stå upp för Rosa Bandet 2010!

För dig som är sugen på att förgylla din egen vardag på annat sätt så kan vi tipsa om att vi har ett par kampanjer igång just nu. Bland annat skickar vi med batteri vid köp av Canon EOS 7D, ett extra alltså. Vi skickar med både väska och minneskort om du köper någon av Canons Powershot-kameror. Vi byter hela tiden ut kampanjer så se till att följa aktuella kampanjer genom att klicka här.