Stressfredag!

Idag har varit den kanske stressigaste fredagen på länge! Fullt upp har vi ofta, men fullt, fullt upp är det idag. Mycket då det har kommit många nya produkter som många väntar på och vi gör allt i vår makt för att få dessa till våra kunder så fort som möjligt.

Bland dessa produkter ser vi givetvis Canon EOS 7D som snabbt blivit het, även bland personalen. Det är faktiskt ett par stycken som kommer byta till Canon 7D nu direkt. Testet är på gång, och det är vår Canon-expert och en av de flitigaste och absolut proffsigaste testarna hos oss, Mats, som utför det. Och gissa om han har förväntningar på sig! Jag ställde lite frågor om det han hittills sett, och det ser väldigt bra ut. På testbilderna att döma är det Toppklass, utan tvekan.

Men. Vi har faktiskt slagits av en överraskning. Canon 18-135 optiken, alltså en kit-artad superzoom, presterar väldigt bra. Mats, som även testar den, blev riktigt överraskad, positivt. Det testet och testbilderna är också på gång. Det är kul när en överkomlig, kompakt superzoom-optik kan prestera betydligt bättre än förväntat, det händer inte ofta.

Sen pågår tester av lite kompaktkameror, bland annat Canon Ixus 200, som du ser Ralph, vår produktansvarige, leka med på bilden till höger. Dessutom kommer domen på Nikon S640, den snabbaste rackare till kompakt jag någonsin fingrat på, samt projektorkameran S1000pj. Ska man skvallra något om S1000pj är det att jag har lekt och lekt och lekt med den, för projektorn kommer vara en partypryl utan dess like! Perfekt till helgen? Vår lagershop har öppet till kl 17:00…

Trevlig helg och väl mött till nya produkter och tester nästa vecka!