Snabba resultat

Idag har man börjat lägga ut betongen (Tack, Lars!) som blir grunden på den nya delen av vårt hus. Det är rätt stora mängder som går åt, men det ska ju också stå pall för mycket. Just nu så ser området halvt ut som en härjad krigszon, men det blir bättre snart när grunden är lagd och parkeringen klar.

För er som bor i Umeå med omnejd och besöker oss i lagershopen, så vill vi bara informera om att det är öppet som vanligt, och att ni är hjärtligt välkomna trots byggzonen som uppstått här utanför.

En produkt som överraskade, i alla fall mig, bland optikerna var Sigma 70-300 med bildstabilisering. Den presterar riktigt bra, trots att det inte är en EX-optik, och priset är mer än överkomligt med tanke på brännviddden. Den har chansen att bli en ny storsäljare bland optikerna!

I hälsogruppen på CyberPhoto har vi startat upp möjligheten att testa träna på gym. Hans på lagret går och ojar sig med träningsvärk idag, vilket ger oss andra lite öppet mål, att peta in ett finger i sidan…