Samsung på besök

Idag var Samsung inne och visade lite mobiler, och själv var jag mest sugen på Omnia II med nya Windows Mobile 6.5 samt Galaxy med Android. Omnia II känns riktigt bra med Windows Mobile och ni som fortfarande har gamla versionen 6.1 rekommenderar jag att ta en titt på 6.5, för den är ruskigt bra.

Galaxy är Samsungs fösta Android-mobil och första intrycket är toppen, så det är riktigt svårt att välja en favorit av dessa två lurar, eller ska vi säga operativsystem.

Vi har ett test på gång om Galaxyn samt att Pixon 12 testas emot Sony Ericsson Satio båda två 12Mpixel kameramobiler.

Ta även en titt på Samsungs S8000 Jet och S5230 som är 2 sköna pekskärmsmobiler. Det är fint att peka, säger Samsung och där håller jag med att en pekskärm gör mobilen komplett och det är riktigt svårt att tänka sig gå tillbaka till knappar för mig.

// Börje