Nyhet! 12 megapixel mobiltelefoner!

Nu börjar ju specifikationerna blir riktigt vassa på mobiltelefonerna. Både Samsung och SonyEricsson har ju 12 megapixel i sina nya värstingar. Samsung Pixon 12 och Sony Ericsson Satio är de fantasifulla namnen. Test på produkterna är på gång, men för att skvallra lite så kan vi säga att båda är bra.

Stora skärmar, riktigt bra bild i skärmarna, både vad gäller kontrast och färger. Spontant känns Samsungen kvickare och mer responsiv i menyerna och på skärmen. Kamerorna då? Ja, testet utvisar mer, men ett första intryck var att blixten i Samsungen är riktigt vass. Den låter så där TJIUUU som en blixt på en äldre kamera gjorde.

Ska man se på designen så vinner Sony Ericsson utan problem. Den är läcker, och snyggt kantig i sin design och färgen är betydligt mer spännande än den svarta Pixon vi testar. Däremot är Samsungens väska häftig, ser ut som kolfiber, och med Samsung och Pixon logo instansat. Bilder och mycket mer åsikter, tips och ett testresultat kommer på båda mobiltelefonerna inom kort.