Nu är den här!

Idag fick vi hit produkten många har väntat på! Canon EOS 7D is in the house! Första gången man får fingra och testa och spontant så bådar det gott. Väldigt gott. Första känslan är att man verkligen börjat om, och har en betydligt mer avancerad ljusmätning, autofokus och massor av datakraft för att få upp prestanda.

Nikon har i mångt och mycket varit ledande de senaste åren, i synnerhet sen Nikon D300 och Nikon D3 lanserades, och senare kompletterades utav Nikon D700 och nu Nikon D300s. Men alla Canonfotografer har äntligen fått sina behov tillfredställda, först med vassa Canon 5D Mark II och nu med Canon 7D som kommer med många tekniska nyheter.

Om man ser till alla tekniska nyheter och skillnader så lär det vara extremt mycket inuti Canon 7D som skiljer mot Canon 5D Mark II och även mot tex Canon 1D Mark III. Det är nu något år sen de kom, och det har hänt mycket på den tiden.

Du som beställt 7D, fantiserar du om hur den kommer att vara? Hur den kommer att kännas? Kommer det vara lilla julafton för dig? Jag är övertygad om att alla önskningar kommer att slå in. Detta kan bli en av Canon-historiens största succéer! Test är på gång!

Vi får in kamerorna inom några timmar, för leverans till just dig, så att du ska få komma ut och hinna ta höstbilderna med din nya leksak!

För dig och mig som fotograferar med Nikon så har vi D300s med ett erbjudande för tillfället där du får kulledsstativet Digipod 2841p på köpet! Missa inte det!