Fredagskalas!

Idag har vi valt ut en ny fredagsmys-kund, som får sin order packad med godsaker. Vi, bokstavligt, fyller en orderkartong med godis varje fredag, som du kan läsa mer om längre ned i bloggen. Idag har turen kommit till en av kunderna som beställt en Canon Legria HF200 videokamera. Har du beställt en sån? Då kan du vara den utvalde.

Förra veckans vinnare skrev tillbaka ett glatt mail och skickade en bild. Roligt, tack så mycket och hoppas att godiset smakade! Det här ska bli en följetong.

I helgen är många lediga och många tar en, vad som traditionellt varit en lugn helg, och gör det till en livfull helg, speciellt barnen som plötsligt i bästa USA-stil, knackar på o tigger godis. Bra eller dåligt, det är upp till var och en, men det kanske uppenbarar sig möjligheter till fotografering. Se till att ha kameran redo vid dörren, för det kan stå allehanda monster där kommande dagar.

Trevlig helg, och välkommen tillbaka på måndag!