Fredag - men inte sista dagen

Den här veckan så är Fredagen inte sista dagen, utan vi fortsätter imorgon, men med lite konferens och planering, samvaro och träning. Många av oss kommer att tillsammans se Jill Johnsson framträda med sin show, vilket vi ser fram emot! Just nu är det fullt upp, och som ni såg i förra blogg-inlägget, så har vi lanserat vår nya sida, Hobby & Fritid!

Fördelen är att vi nu kan erbjuda produkter som vi, som friluftsmänniskor och fotografer behöver och vill ha, som multiverktyg, ficklampor och m.m. på samma order som du beställer din nya kamera eller dina kameratillbehör. Vi har också fyllt på med produkter som vi själva tycker om och vi ser en efterfrågan för, och jag hoppas personligen att du kan hitta roliga och kreativa produkter på Hobby & Fritid sidan!

Några tips på bra produkter är bland annat LED-ficklampan som alltid kan sitta i cigg-uttaget i din bil, och är laddad konstant för 2,5 timmar framöver. Perfekt när man är ute i gryningen och ska fotografera, fiska eller kanske jaga. Eller, när man fått stopp på bilen och inte har en ficklampa…

Om jag har stativ och hela fotoväskan med mig när jag fotograferar, så är det två saker man ska ha med sig. Silvertejp och ett multiverktyg. Vi kanske säljer tejp en vacker dag, men nu kan vi erbjuda multiverktyg i alla fall. För att se vårt utbud, klicka här.

Just nu sitter jag och har lite ångest, jag har sålt både min systemkamera och kompaktkamera, och visste vad jag skulle skaffa istället. Men nu är jag bara brydd och osäker, då jag redan saknar min Nikon D700. Varför sålde jag den? Jag använde den ju knappt. Hoppas jag kan få fram en lösning snabbt.