Egoism i fickformat

Idag fick vi in ST500 och ST550 från Samsung. Det är kameran med display på framsidan, för att tex. använda till självporträtt. Det är en riktigt bra funktion och det ser bra ut (subjektivt dock…) men det bästa är att på modellen ST550 som jag kommer använda till Bloggen, är toucheskärmen i särklass bästa kvalité av alla kameror jag använt och den spöar ett gäng mobiltelefoner också! Det är riktigt bra skärm och touchfunktion, första gången jag själv känner att jag vill ha touchskärm. Ralph kommer göra ett utförligare test på kameran närmaste dagarna för att se att den även håller rent optiskt och bildmässigt.

För alla er som bloggar eller för dig som har en fru, tjej, pojkvän, man eller barn (eller mormor?) som bloggar, är det här den ultimata Blogg-kameran. Finns i olika läckra färgkombinationer. Årets Blogg-julklapp utan tvekan!