CyberPhoto expanderar!

Vi expanderar på många sätt. De flesta expanderar inte själva(fysiskt), då hälsogruppen har pli på de flesta och hittar på olika event för att hålla alla vid god hälsa, mentalt och fysiskt. I helgen ska vi tillsammans tex. ha en lektion i Pilates (blir kul att se vissa utföra detta…), stavgång och genomgång av streching och bålmuskulatur.

Men vi expanderar som företag, och vår utbyggnad på 1000m2 har startat. Så pass att hela huset skakar och vibrerar när man jobbar med grunden. Så om det låter skakigt när vi svarar i telefonen, så vet ni varför! Utbyggnaden kommer göra mycket nytta. Mer om den i ett senare inlägg.

Vi kommer även expandera på andra sätt. Blev du nyfiken? Följ bloggen så kommer du snart få se vad som händer!

Just nu har många så mycket att göra att det ser ut som på bilden till höger (Markus på bilden!). Man sitter i telefon, svarar på mail, eller planerar något roligt inför julperioden som kommer vara hetsig, mycket hetsig. Den som är förberedd kommer kunna ta igen en del av detta arbete man utför nu, när vi närmar oss julen.

Ha en trevlig kväll!