6 dagars vecka

I lördags åkte de flesta av oss till Lycksele för lite trevlig samvaro. Vi är idag runt 30 personer som arbetar på CyberPhoto, och 29 hade samlats för att bland annat se Jill Johnson i högform. 8 månader gravid och ändå full fart!

Konserten, eller showen, hölls på Hotell Lappland, och det var full fart från början. Jill körde lite nya låtar och några där publiken rungande kunde sjunga med. Väldigt proffsigt och lyckat. Förutom showen så diskuterade vi hur vi kan bli bättre och göra saker ännu effektivare och bättre gentemot dig som kund. Därför är det viktigt om just DU har en åsikt om hur vi kan bli ännu bättre, eller höja vår nivå ett steg till. Maila oss gärna, eller ring oss om du har förslag!

Om vi övergår till kameror så landade Canon G11 häromdagen hos oss, och test är på gång. Canon S90 väntas komma in inom ett par dagar, och vi är många som är spända på att få se den och testet på den. Spontant så ser bilderna mycket lovande ut. Även om detaljrikedom på mycket låga ISO är hög på G10, så genererar G11 mindre brus vilket väger upp, även på låga ISO. På högre ISO ser det riktigt bra ut. Enligt Mats: Vi är på väg åt systemkamera-hållet vad gäller bild.

Färdigt test kommer inom ett par dagar, med exempelbilder. Själv har jag nu bestämt mig för en ny kamera. Vad det blir, får ni läsa i bloggen inom snar framtid!