Skärmavbild 2022-06-07 kl. 13.47.04.png

Följ med Mattias & Iris Alexandrov Klum och Fujifilm till ett Madiera och ett landskap av med skiftande landskap, starka färger och fantastiska vyer.

Under ledning av de prisbelönta fotograferna Mattias & Iris Alexandrov Klum får du möjlighet att uppleva Madeiras fantastiska natur. Här möts du av en helt unik natur med höga bergspassager, djupa raviner, vackra dalgångar, öde slätter och täta skogar såsom Laurisilvaskogen som finns med på UNESCO:S världsarvslista.

Madeira med Klum 1.jpg

Ön har en dramatisk kustlinje där klippväggarna stupar hundratals meter rakt ner i havet. Lägger man därtill små pittoreska byar, god mat och Madeiras berömda vin gör detta Madeira till ett paradis för landskapsfotografer. Mer bilder på Madeiras spektakulära natur hittar du i nedan bildspel. Resan kommer att gå i maj 2023, den tiden på året då många blommor slagit ut och landskapet är vackert grönt. 

Madeira med Klum 3.jpg

Under resan har du även möjlighet att prova på Fujifilms prisbelönta mellanformatskameror GFX med en blidsensor som är 70% större än fullformat för maximal bildkvalitet. 

Är du intresserad av denna fotoresa till Madeira? Fyll då i formuläret nedan.

Madeira med Klum 4.jpg

INTRESSEANMÄLAN