Skärmavbild 2021-11-30 kl. 08.57.02.png

Ett lavalandskap klätt i vitt som sträcker sig mot horisonten där det mäktiga Vesterhorn tonar upp sig med sina snöklädda bergssluttningar, de högsta topparna ligger insvepta i molnen och över hela berget sköljer ett mjukt kvällsljus. Detta är en magisk fotoupplevelse man sent glömmer.

Följ med till Island på vintern och upplev ett dramatiskt landskap fyllt av frost, is, snö och fantastiska vyer. Resan leds av vår internationellt mest kände lanskapsfotograf Hans Strand med erfarenhet från många resor till Island och den mycket duktige tyske naturfotografen Florian Wernecke. De kommer att ta dig med till några av sina favoritplatser, där du får fotografera allt från glaciärsjöar med enorma isberg och frusna vattenfall, till lavastränder och isgrottor där isens formationer sätter igång den fotografiska fantasin. När vi inte fotograferar det fantastiska landskapet kommer vi att lyssna till inspirerande föreläsningar och ha konstruktiva bilddiskussioner kring våra bilder.

Dyrholey.jpg

79A4882_2018-kopia.jpg

Är du intresserad av denna unika resa till Indien i oktober 2023? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.