Nöjda resenärer.jpg
Nöjda resenärer.jpg

Nöjda resenärer

Här kan ni läsa vad vad några av våra resenärer säger om sina reseupplevelser.

"Tack så hemskt mycket för en jättefin resa med Mats och Daniel. Mats guidade oss underbart och jag har fått nya impulser för mitt fotograferande och Daniel mycket bra med organisationen, speciellt när flexibilitet krävdes. Så tack Zoom Fotoresor för en utmärkt resa!" 

Markus Rottländer – Expediton Island med Mats Andersson

”Tack för en alldeles utomordentligt välarrangerad/ordnad resa. Detta blev en av de bättre resor jag överhuvudtaget gjort. Detta var min första längre fotoresa så man får ta med sig sina erfarenheter till nästa. Mersmak fick man ju på fler fotoresor med Zoom” 

Kim Jonsson – Tre tigerparker

”Jag hade en fantastisk helg på Nordens Ark! Väldigt lärorikt och utvecklande för mig som fotograf, måste jag säga. Kommer sannolikt vilja ge mig ut på nån av era resor framöver, kanske eventuellt Kenya i februari nästa år”

Christopher Anderzon – Workshop i djur- och naturfoto

”Jag uppskattade verkligen fotoresan. Jag lärde mig många nya saker men framförallt hur jag gör för att få fina bilder på fåglar med rörelseoskärpa. Jag ser fram emot att åka med på någon ytterligare resa”    

Peter Turesson – Trandansen

Skärmavbild 2021-09-13 kl. 16.18.42.png

”Vilken fantastisk kurs det var – och vad härlig Jonas är så mycket entusiasm och kunskap i samma person”

Pernilla Frimodig – Smålom i myrmark med Jonas Classon

”Resa med Zoom Fotoresor är en livsupplevelse som slår det mesta. Bra service, fina upplevelser, bra boende och framför allt mycket kunniga fotografer med på resorna. Så duktiga att jag faktiskt kommer hem och hyser ett visst hopp om att jag skall få till mitt fotande framöver”

Birgitta Lindström – Wild Kenya med Tom Svensson

”Ett stort tack för den fina inspirationshelgen med Mattias Klum, verkligen bra, helt rätt person för att inspirera”

 Bertil Leidner – Inspriationshelg med Mattias A Klum