Skärmavbild 2021-05-03 kl. 12.45.07.png

Både nationellt och internationellt och har Martina uppmärksammats och hon har de senaste åren vunnit ett antal prestigefyllda internationella priser.

Martina Wärenfeldt är född i Växjö där hon även har sin studio sedan 20 år tillbaka. Intresset för att skapa fanns där tidigt och drömmen var att måla och bli konstnär men när hon fick en kamera i studentpresent väcktes fotointresset till liv. Den fotografiska banan fick sin start på riktigt när Martina var bosatt i Kalifornien och utbildade sig till fotograf i Los Angeles. Karriären startade därefter med porträtt för nöjesindustrin och diverse småjobb inom musikindustrin.

Feel the music.jpg

Martinas vision med sitt arbete är att alltid försöka få fram något själfullt och personligt i sina bilder och bearbeta fram ett fotografi som kan uppskattas och älskas många år framöver. ”Att fotografera människor har alltid varit min passion. Jag är i grund och botten en porträttfotograf men mitt jobb omfattar både bröllop, företagsfoton och ibland mode” säger Martina. Under sina år i branschen har Martina ytterligare utvecklat sin fotografiska stil och hon skapar idag konst liknande fine art porträtt där hennes bildstil skapar en nästintill magisk känsla.

UTMÄRKELSER
Senaste åren har Martina börjat tävla inom foto, både nationellt och internationellt och har uppnått mycket fina framgångar. Hon har fått utmärkelsen ”Årets Fotograf” i Svenska Porträttfotografers förbund 3 år på raken. 2019 blev hon Svensk Mästare i Fotografi med guld i barnkategorin, kreativt porträtt och klassiskt porträtt. 2019 kom hon topp 10 i kategorin porträtt i finalen till World Photographic Cup, vilket räknas som fotograf VM. 2020 tog hon hem en 1a plats och Guld i porträtt i Federation of European photographer´s Photographer of the year award (EM).

UTRUSTNING: Martina fotograferar med utrustning från Canon och ljus sätter sina bilder med utrustning från Profoto.

PORTFOLIO:
http://www.mstudio.se/

Elin G018-283.jpg