Börja vlogga som ett proffs!

Att börja vlogga kan vara ett svårt steg för många dels för att det kan vara läskigt att stå framför en kamera men också för att du behöver så många olika kameradelar att det kan bli väldigt förvirrande. Som tur för dig så har Nikon satt ihop ett perfekt Vloggkit som har allt du behöver för att enkelt kunna skapa högkvalitativa vloggar! Missa inte att se våra filmer om Nikon Z50 vloggkit.

Se Nikon Z50 Vloggkit här >

Ett kit med många användbara tillbehör för dig som vill börja vlogga med en systemkamera. Passar perfekt för dig som vill ta nästa steg upp från exempelvis en mobiltelefon eller en kompaktkamera.

Kitet inkluderar bland annat en robust SmallRig monteringsplatta med 1/4-tumsfästen som gör att du kan montera kameran vertikalt och horisontellt på det medföljande bordsstativet utan att skärmen blockeras. Du får även med en högkvalitativ Röde VideoMicro mikrofon, ett smidigt bordsstativ och ett Nikkor zoomobjektiv.

Detta vloggkit innehåller: 

Alla dessa tillbehör gör det möjligt att vlogga i hög kvalitet och fördelen med att köpa detta kit är att du får ett fint paketpris på allt så dels blir det lätt att veta vad du ska ha och även sparar du pengar på det.

Axel Palm, Sveriges första YouTube Ambassadör har fått titta närmare på Nikon Z50 Vloggkit, lyssna på hans tankar kring innehållet och vilka fördelar det finns med det här vloggkitet.


Axel bjuder även på flera praktiska tips för dig som vill komma igång med mer film, vad bör man tänka på före, under och efter när man skapar innehåll.  Ta del av hans tips i den här videon.
 


Köp Nikon Z50 Vloggkit här >

z50_vloggkit_1.jpg