Joby

Vi har hela sortimentet från Joby. Allt som Gorillapod, griptight, bordstativ, mobilhållare, 1K kit, 3K kit, 5K kit och mycket mer. Gorillapod är självklart jobys populäraste produkt men dom har betydligt fler smarta lösningar till din kamera, telefon eller GoPro!

Gorillapod är ett mindre stativ som har böjbara ben som du kan forma fritt för att passa till just det du behöver. Du kan böja benen runt saker som ex runt ett smalare träd eller ett bordsben för att få ett stabilt fäste nästan vart som helst. Gorillapod används även mycket för vloggare då den är lätt att hålla i och kan snabbt böjas för att sätta ned på ett bord eller hålla den i handen utan några spärrar eller liknande. Benen tåls att böja dagligen i flera år utan att tappa funktion vilket oftast händer på billigare kopior, köp helt enkelt originalet!

joby_1.jpg

Gorillapod finns i flera storlekar som passar alla olika tyngder på större kameror med 5K kit, spegelfria kameror med 3K kit, mindre spegelfria/kompaktkameror med 1K kit, mobiltelefoner med griptight och actionkameror med "Action". Alla mindre kameror passar självklart på de större modellerna men om du tex endast har en spegelfri kamera så rekommenderar vi att köpa den som är tänkt för din specifika modell så är stativet så kompakt och lätt som möjligt. De flesta modeller finns med och utan "KIT". I dessa kit ingår det en kulled som du kan justera kamerans position med, om du tex har greppat fast ditt gorillapod upp och ned i ett träd kan du lätt justera kameran rakt tillsammans med kulleden.

Griptight är Jobys mobilhållare med stativgänga och kan lätt kombineras med valfritt gorillapod eller annat stativ. Griptight finns i flera modeller för olika storlekar för telefonen och finns även i paket med mindre gorillapod för att smidigt kunna montera och filma/fota med din telefon nästan vart som helst. Vloggar du med din mobiltelefon så är en Griptight tillsammans med ett Gorillapod en bra kombo för att hålla i din telefon på ett stadigt och säkert sätt.

joby_2.jpg

Joby har många fler smarta tillbehör som remmar, klämmor, sugkoppsfäste, magnetfäste och mer. Är du intresserad av smarta lösningar för att ta dina videor till en ny nivå så har är Joby ett märke som har det mesta.

Se hela Jobys sortiment här: JOBY