Dina val
Produkter

Mikrofoner & tillbehör

Videotillbehör

Mikrofoner & tillbehör

Videotillbehör

Nyheter

Workshop - Modellfotografering under vatten

Vi vill tipsa om en mycket intressant utbildning i undervattensfoto! Passa på att boka in dig på någon av de sista platserna på talangfulla Therese Asplunds workshop kring modellfotografering under vatten.

Fotohistoria: Spionkameran

Det kalla kriget var en verklighet och tyvärr så fick många sätta livet till. Alla är forlorare i ett krig, så också i ett kallt krig. Det spionerades åt alla håll och av alla parter. Spioneri förekommer i allra högsta grad fortfarande. Idag är det lätt och snabbt att fotografera dokument med en telefon och kunna skicka bilderna direkt, samt att det mesta spioneriet numera sker säkerligen direkt på nätet. Men på den gamla "analoga tiden" så behövdes en liten kamera med bra bildkvalitet för att fotografera hemliga dokument samt att sedan ta sig ut med filmen till sin organisation. Många farliga och komplicerade steg jämfört med idag. Den mest kända spionkameran byggdes av tyska Minox. Den fanns också på den öppna marknaden.

Canon EOS R3 - Presentation och livechatt

Nu har du möjlighet att få en mer ingående presentation av höstens stora nyhet Canon EOS R3. Vi sänder via Youtube den 28 september kl 16:00.