Nyhet

2024-06-10

Nyhet: Canon RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye

CanonRFSDualFisheyeNyhet_blogg1.jpg

Nu kan du skapa högkvalitativ VR-video med din Canon EOS R7!

Canon lanserar idag RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye, ett Dual Fisheye-objektiv anpassat för APS-C. Det här nya objektivet gör det ännu enklare för alla, inklusive nykomlingar inom hantverket, att skapa högkvalitativa 3D VR-bilder och filmer.

Objektivet innehåller två separata linser som är placerade sida vid sida för att simulera människans binokulära syn. Denna stereoskopiska effekt möjliggör uppfattningen av djup i VR vilket gör upplevelsen mer uppslukande. Det är det första objektivet utanför Canons L-serie som har högkvalitativ Air Sphere-beläggning som förhindrar aberrationer, såsom överstrålning och spökbilder. Det är även försett med en bakre filterhållare för både cirkulära filter och gelfilter.

CanonRFSDualFisheyeNyhet_blogg2.jpg

Den nya 144-graders inspelningsvinkeln ger ett smalare synfält jämfört med VR180-fotografering. Detta, tillsammans med det stora skärpedjupet, gör det enkelt för användare att ställa in och hålla uppmärksamheten på sitt motiv – med mindre oro för stödutrustning, som belysning eller stativ som kommer med i bilden.

RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
Nyhet_splash2.png
Canon
RF-S 3,9mm f/3,5 STM Dual Fisheye
  • Dubbla Fisheye-linser med autofokus
  • Filma VR med endast en kamera
  • 144° bildvinkel
Beställningsvara
16 490:-