Bloggpost

2024-06-07

Fototävling: Sommarklassiker med Fujifilm

FujiSommartävling2024_bloggx.webp

Var med och tävla om en goodiebag från Fujifilm i helgen!

Många av oss har en speciell plats i hjärtat för Fujifilms analoga filmstilar. Med stor sannolikhet har dessa gett just dina eller dina föräldrars bevarade barndomsminnen en härlig färgton och känsla. 

Fujifilm gör en stor insats för att återskapa dessa speciella uttryck i sina systemkameror där du har möjlighet att välja mellan ett flertal filmsimuleringar och sätta rätt färgton för dina framtida minnen. Nyheten Fujifilm X-T50 har en helt egen fysisk ratt för att välja bland dessa filmsimuleringar.

Ta en bild i helgen och hylla dessa härliga filmer och filmsimuleringar från Fujifilm, vi väljer ut fem bidrag bland deltagarna som får var sin goodiebag, bestående av bland annat en unik Fujifilmtshirt (se bild ovan). Oavsett om du fotograferar med en Fujikamera, en annan tillverkare eller mobil så ta chansen att komma med! Vi vill se din tolkning på tema: Sommarklassiker.

FujiSommartävling2024_blogg2.jpg

Bilden ska vara tagen och uppladdad på Instagram under tävlingsperioden. Märk den med #fujifilmsommar @cyberphoto_se och @fujifilmnordic.

Regler och villkor:

  • Bilden ska vara tagen av dig och inte vara AI-genererad eller på annat sätt överdrivet redigerad.
  • Tävlingen hålls via Instagram men är inte arrangerad av eller i samarbete med Instagram/Meta.
  • Du kan delta med max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste som gäller.
  • Tävlingen pågår till och med den 2024-06-09 och det vinnande bidragen väljs sedan ut av vår jury och vinnarna kontaktas via direktmeddelande. Juryns beslut kan ej överklagas.
  • När du deltar godkänner du att CyberPhoto får publicera bilden och ditt namn i vår blogg och på våra sociala medier.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.