Test

2024-05-08

Test: Laowa 10mm f/2,8 Zero-D

Laowa 10mm f2.8_blogg3.jpg

Nu kan du läsa vårt test på Laowas första objektiv med autofokus! Objektivet är anpassat för fullformatskameror och kommer med autofokusfunktion till Sony FE och Nikon Z. Till Canon RF- och Panasonic L-fattning gäller manuell fokusering.

Mats skriver: Laowa (eller Venus Optics som tillverkaren egentligen heter), är duktiga på att ta fram unika objektiv som ingen annan tillverkare har i sitt sortiment, och till dessa kan vi såklart räkna Laowa 10mm f/2,8 Zero-D. En annan unik egenskap i detta objektiv är att man kan montera ett 77mm filter, liknande objektiv saknar oftast filtergänga på grund av kraftigt välvd frontlins.

Se hela testet här: Laowa 10mm f/2,8 Zero-D

Fler bilder tagna med Laowa 10mm f/2,8 Zero-D hittar du här ->